Vi har skrivit kontrakt med Akademiska Hus

Konkret har fått förtroendet via offentlig upphandling att leverera specialisttjänster inom IT-arkitektur och strategi till Akademiska Hus.

Offentlig upphandling av specialisttjänster inom IT-arkitektur och strategi

Vi är glada över att ha fått förtroendet att leverera specialisttjänster inom IT-arkitektur och strategi till Akademiska Hus.

Via offentlig upphandling har vi skrivit kontrakt som inledningsvis omfattar ett år med optioner på upp till tre år, avseende specialisttjänster inom IT-arkitektur och strategi. Ansvarig konsult hos oss på Konkret är Petter Kvarnfors som ser framemot samarbetet: 

"I stora drag innebär uppdraget att stötta systemutvecklingsteamet på Akademiska Hus med strategiskt rådgivning kring arkitektur- och digitaliseringsfrågor. I uppdraget ingår också behovsanalys och kravställning inför upphandling av systemutvecklingsteam."

Om Akademiska Hus

Akademiska Hus är statligt ägt och ett av landets största fastighetsbolag som tillsammans med universitet och högskolor stärker Sverige som kunskapsnation. Det gör Akademiska hus genom att bygga, utveckla och förvalta miljöer för utbildning, forskning och innovation på orter över hela landet – från Luleå i norr till Malmö i söder. I Akademiska hus studerar, forskar och arbetar runt 320000 personer.


Konkret är en pålitlig samarbetspartner för offentlig sektor

Är du som jobbar inom offentlig sektor nyfiken på vilka lösningar vi på Konkret erbjuder och hur vi kan bidra till samhällsnytta? Hör av dig till oss så berättar vi mer!


Föregående
Föregående

”Från ord till handling” med Helsingborgsdeklarationen

Nästa
Nästa

AI i er tjänst 🌟