AI i er tjĂ€nst 🌟

Del 2 i vÄr spÀnnande interna workshopserie om AI: AI i er tjÀnst.

Konkrets interna workshopserie om AI

Förra veckan, 14 mars 2024, genomförde vi del tvÄ i vÄr spÀnnande interna workshopserie om AI. Bland annat kom vi fram till att det frÀmst Àr datatunga företag och organisationer med mer traditionella arbetssÀtt som har stor potential att lyfta sin verksamhet vÀsentligt med vÄra lösningar.

Hands-on whiteboard i AI-snacket :)

Pilotprojekt för att testa mindre insatser

Vi strÀvar alltid efter att göra stor nytta med hjÀlp av till exempel mindre pilotprojekt för att utforska vilka effekter mindre insatser kan bidra med.

Hur gör man dÄ?

Jo, till exempel genom att involvera mÀnniskorna och stÀlla frÄgor till hela verksamheten sÄ att medarbetare pÄ respektive avdelning kan komma med input kring hur AI kan stötta upp just dÀr.

DÀrefter sker en prioritering av vad som kan göra störst nytta inledningsvis. UtifrÄn prioriteringen ordnar vi pÄ Konkret ett hackaton tillsammans med er sÄ att ni snabbt kan testa olika lösningar sjÀlva, med hjÀlp av vÄra utvecklare och organisationsexperter.

Skaffa er egen AI-assistent

Ett annat exempel Àr att vi kan hjÀlpa er att tillgÀngliggöra er specifika kunskap och information i er verksamhet som ni annars mÄste leta fram i olika typer av tungrodd dokumentation. Vi kan ta fram verksamhetsanpassade AI-assistenter som snabbt kan söka fram relevant information i er egen data, och som Àven kan hjÀlpa er att dra olika slutsatser.

PÄ sÄ sÀtt fÄr ni mer relevant hjÀlp Àn ni nÄgonsin skulle kunna fÄ av en allmÀn Chat GPT eller liknande tjÀnst.

Är du nyfiken pĂ„ vad vi kan göra för just er? 

VÀlkommen att höra av dig till oss sÄ berÀttar vi mer.
📧 saljteamet@konkret.se

FöregÄende
FöregÄende

Vi har skrivit kontrakt med Akademiska Hus

NĂ€sta
NĂ€sta

AI i Konkrets tjÀnst