Hanna är ny säljansvarig

Hanna Mattsson är ny säljansvarig på Konkret.

Hej och varmt välkommen Hanna!

Med en bakgrund inom tech-branchen och som tidigare fotbollsspelare på elitnivå ska du nu ta dig an försäljningen på Konkret.

Hur hamnade du hos oss?

— Jag såg att ni sökte en säljansvarig och blev intresserad. Konkret gav intryck av att vara ett familjärt bolag plus att jag är intresserad av både teknik, ledarskap och av konsultbranschen i sin helhet. Den familjära känslan höll i sig när vi sedan träffades, och jag kände att vi matchade riktigt bra när det gäller tänket kring sälj och vad jag ser framför mig att jag kan göra på Konkret. Och då blev valet att börja enkelt!

Vilken är din främsta superpower?

— Jag skulle säga att min styrka är att bygga långsiktiga relationer. Anledningen till det tror jag beror på att jag är genuint nyfiken på vem individen bakom sin yrkesroll är. Jag är inte rädd för att vara personlig.

Jag är även intresserad av DISC-metoden, där olika färger representerar olika personlighetsprofiler som ger mig bra verktyg i hur kunden vill bli bemött och hur kunden tar sina beslut. Jag själv är en blandning av röd och gul, beroende på situation, vilket stämmer bra med mina starkaste egenskaper; att jag är en relationsbyggare som är ansvarstagande och väldigt driven.

Är det så du är på fritiden också?

— Jag har driv och engagemang i allt jag tar mig an. Jag gillar verkligen att testa nya saker, och det blir bara ”värre” ju äldre jag blir. Nu ska jag börja spela hockey – det ska bli så kul!


Föregående
Föregående

Concrete IT blir Konkret

Nästa
Nästa

Samarbete är den "nya konkurrensen"