Concrete IT blir Konkret

Linn Wähler, VD i Syd och Krister Arledal, VD i Stockholm.

Vi har beslutat att byta namn till Konkret

Concrete IT:s VD Krister Arledal kommenterar namnbytet:

— Vi grundade Concrete IT för drygt 20 år och bolagsnamnet kom till av två syften; dels var vår allra första kund i betongbranschen, men än viktigare var vår målsättning som gäller även idag; att vi vill förenkla och göra det svåra greppbart och enkelt. Sedan starten har bolaget breddats, från att vara ett renodlat IT-konsultbolag till att inkludera alltfler kompetenser och lösningar som behövs i vår digitaliserade, snabbrörliga och komplexa värld. Med bildandet av vårt dotterbolag i södra Sverige i början av 2023 blev det extra angeläget att ta steget att se över namnet, att se till att det återspeglar vilka vi är idag.

Linn Wähler, VD på kontoret i Syd, Malmö:

— Vi har en spännande tid framför oss med vår fortsatta etablering i södra Sverige. Det nya namnet ger våra kunder och samarbetspartners en tydligare bild av vårt gemensamma erbjudande. Vi har idag möjlighet att erbjuda tjänster inom både ledarskap och projektledning som komplement till IT uppdrag. Jag ser verkligen fram emot det här, och namnbytet går helt i linje med hur vi jobbar i bolaget med att vara nytänkande, enkla och konkreta.

Konkret Digitalisering i Stockholm AB och Konkret Syd AB är redan nu registrerade på Bolagsverket. Under första halvan av 2024 arbetar vi fram en ny, gemensam branding av bolagen.


För mer information kontakta

Krister Arledal, VD Konkret Stockholm, tel 070-832 40 94, e-post krister.arledal@konkret.se

Linn Wähler, VD Konkret Syd, tel 072-220 23 39, e-post linn.wahler@konkret.se

Märta Sundström, Marknad, Kommunikation & Varumärke Konkret, tel 072–580 70 70, e-post marta.sundstrom@konkret.se


Konkret (Concrete IT) guidar företag och organisationer in i framtiden med ledande och nytänkande lösningar inom tech och organisation – från strategi till genomförande. Vi vill bidra till att utveckla företag och organisationer med lösningar som sätter människan i centrum.

Föregående
Föregående

AI i Konkrets tjänst

Nästa
Nästa

Hanna är ny säljansvarig