Genom att använda vår sajt godkänner du att vi sparar cookies.

Läs mer.

18 februari 2020

Grafisk formgivare på heltid

Nu söker vi en grafisk formgivare med kunskap och erfarenhet av användarvänliga företagspresentationer och som dessutom är skicklig på att skapa kreativa lösningar som förtydligar budskapet i både print och digitala kanaler. Är det du?

I rollen som grafisk formgivare är du formsäker, tar egna initiativ och är van att arbeta med både idé och produktion. Som person är du positiv, noggrann och kreativ. Du är effektiv, flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

Du kommer att ingå i ett team med härliga medarbetare som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar mot satta deadlines. Tjänsten är på heltid och tillsvidare hos oss på Kaptensgatan 6 i Stockholm.

Vi förväntar oss att du

Har flera års erfarenhet av formgivning och självklart en relevant utbildning och att du arbetar obehindrat med Adobes program såsom InDdesign, Illustrator och Photoshop. Du måste även ha goda kunskaper i Officepaketet, framför allt PowerPoint och mallhantering. Det är en fördel om du kan After Effects och WordPress.

Det är väldigt roligt att det varit så stort intresse. Vi har fått in många bra ansökningar och går nu vidare i ansökningsprocessen för att finna Konkrets nya formgivare. Kanske är det du?

9 mars 2020, Elisabeth Havn, Byråchef

Sista ansökningsdag (6 mars 2020) har passerat och vi tar inte emot fler ansökningar.