Genom att använda vår sajt godkänner du att vi sparar cookies.

Läs mer.

30 januari 2020

Nytt år, nya rapporter?

Fixa snygga siffror

Januari närmar sig sitt slut, vilket betyder att rapportsäsongen är här. Er årsredovisning kommer att presentera er verksamhet ner till minsta punkt och kommatecken. Siffror radas upp hit och dit, men hur väcker ni intresset hos era läsare?

Snygga årsredovisningar har börjat bli en självklarhet hos allt fler företag, men låt det inte stanna där. Lyft ert budskap och ert företag på bolagsstämman genom en presentation som håller ihop med er årsredovisning och era kommande rapporter. Håll ihop er form och storytelling från era rapporter och lyft in det i era presentationer.  

Vi på Konkret kan hjälpa er att skapa tydliga årsredovisningar och presentationer. Vi gillar att göra de tråkigaste diagrammen roliga och intresseväckande även på er sista slide.
Kontakta därför oss inför er rapportsäsong!

Psst..! Är ni nyfiken på vad vi kan göra för er? Kontakta oss så bokar vi in en tid och går igenom just ert behov.