Genom att använda vår sajt godkänner du att vi sparar cookies.

Läs mer.

20 december 2019

Vinterns kataloger har landat

Katalogproduktion gateretail

Nu har vinterns taxfreesortiment börjat gälla hos Holiday Taxfree och TUI. I förväntansfulla resenärers brevlådor landar nu de taxfreekataloger, magasin och beställningslistor som vi tillsammans med gateretail producerat under hösten. Trycksakerna skickas ut till shoppingsugna charterresenärer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Det ligger även en uppsättning i stolsfickorna ombord och hos flygbolagen TUI och Jettime samsas de med Bar & Shop-broschyrerna som vi också producerat.
Katalogerna gjordes denna gång i åtta versioner och Bar & Shop i tre versioner.

Detta är en komplex och väldigt rolig trycksaksproduktion där vi jobbar tätt ihop med kund, mot en tajt tidplan, hanterar flera olika språk och dessutom gör en del landsanpassningar.

Jenny Friberg och Christel Gardelin, Projektledare Konkret

Vi har nu blicken fäst på 2020 och förberedelserna är igång inför nästa produktion som startar i februari.

gateretail samarbetar med flera flygbolag och ger dig som resenär möjlighet att förbeställa taxfree till både ut- och hemresan. Genom att de köper in stora volymer kan de också förhandla sig till bättre priser. Deras idé är att det ska vara billigare och bekvämare att förbeställa taxfree än att handla på flygplatsen.