Genom att använda vår sajt godkänner du att vi sparar cookies.

Läs mer.

20 december 2019

Produktionsledarassistent sökes

Produktionsledarassistent

Konkret söker en produktionsledarassistent med erfarenhet av trycksaksproduktion till roliga och intensiva projekt som pågår februari–april 2020. Visstidsanställning per timme, heltid.

Du kommer att assistera våra produktionsledare i flera trycksaksproduktioner. Du är noggrann, strukturerad och gillar att jobba självständigt samtidigt som du är en lagspelare. Ordning & reda är A & O. Att du behärskar Officepaketet & InDesign är en självklarhet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är korrekturläsning, databashantering samt andra administrativa uppgifter. Extra meriterande om du har kunskap i finska, danska eller norska, även erfarenhet av att ha arbetat i FileMaker och/eller ProofHQ ger ett plus i kanten. Nyfikenhet och ett driv att lära sig nya saker gör att du kommer lyckas extra bra.

Du kommer att ingå i ett team med härliga medarbetare som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar mot satta deadlines. Arbetet sker på plats hos oss på Kaptensgatan.

Vi har tillsatt tjänsten, men vi tar gärna emot spontanansökningar! Maila CV och personligt brev till jobb@konkret.se med ”Spontanansökan” i ämnesraden. Vi tar endast emot ansökan digitalt. Välkommen med din ansökan!