Genom att använda vår sajt godkänner du att vi sparar cookies.

Läs mer.

19 december 2019

Originalare/grafiska formgivare sökes

Ledigt jobb - originalare och grafiska formgivare

Nu söker vi originalare/grafiska formgivare med erfarenhet av trycksaksproduktion till våra roliga och intensiva projekt som pågår februari–april 2020. Visstidsanställning per timme, heltid.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av att formge tryckfärdiga original till kataloger och broschyrer på flera språk utifrån givna mallar och guidelines. Bildhantering, exempelvis friläggning av bilder samt retusch förekommer likaså.

Du har ordning och reda, är formsäker och lösningsorienterad. Att du arbetar obehindrat i Adobe CC, framför allt InDesign och Photoshop, är en självklarhet och du är van att ta fram tryckfärdiga original.

Även om du till största del kommer att arbeta inom givna mallar är du bekväm med att ta fram egna förslag och kreativa lösningar när det behövs. I en grupp bidrar du, förutom kunskap och erfarenhet, med positiv energi och är en hjälpsam lagspelare. Meriterande om du även har kunskap i något av de nordiska språken; finska, danska eller norska.

Du kommer att ingå i ett team med härliga medarbetare som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar mot satta deadlines. Arbetet sker på plats hos oss på Kaptensgatan.

Ansökningstid har gått ut men vi tar gärna emot spontanansökningar! Maila CV och personligt brev till jobb@konkret.se med ”Spontanansökan” i ämnesraden. Vi tar endast emot ansökan digitalt. Välkommen med din ansökan!