Genom att använda vår sajt godkänner du att vi sparar cookies.

Läs mer.

25 november 2019

Produktionsledare på heltid sökes

Nu söker vi ytterligare en ambitiös och ordningsam produktionsledare som kan pyssla om våra fantastiska kunder. Är det du?

I rollen som produktionsledare är det du som driver produktionen framåt och ser till att leveranser sker enligt plan. Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

Som produktionsledare har du den löpande kontakten med kunder/uppdragsgivare och ansvarar för att logistiken flyter på under hela projektet och har koll på alla detaljer under planering, produktion, genomförande och avslut. Du är en doer som jobbar proaktivt och ser till att lösa de utmaningar som uppstår.

Du kommer att arbeta med projekt inom webb, sociala media, PowerPoint-presentationer och trycksaker. Tjänsten är på heltid och tillsvidare hos oss på Kaptensgatan 6 i Stockholm.

Vi förväntar oss att du

Har flera års erfarenhet av produktionsledning och relevant utbildning inom reklam, marknadsföring eller kommunikation. Vi ser gärna att du har goda grafiska samt tekniska kunskaper. Att du behärskar branschens vanligt förekommande program såsom Officepaketet & InDesign är en självklarhet.

Du är strukturerad och har erfarenhet av budgetering och uppföljning. Du är stresstålig och välorganiserad och har ett samarbetsinriktat arbetssätt, samtidigt som du kan jobba självständigt och fatta egna beslut. Ordning & reda är A & O.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kommunikation i liknande roll, gärna på byrå.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Sänd din ansökan märkt med Produktionsledare till info@konkret.se. För frågor är du välkommen att mejla vår byråchef Elisabeth på elisabeth.havn@konkret.se.

Vi tillämpar ett löpande urval, vilket innebär att vi inte väntar till sista ansökningsdag med att kontakta sökande. Vår rekommendation är därför att du söker tjänsten direkt om du är intresserad.