Genom att använda vår sajt godkänner du att vi sparar cookies.

Läs mer.

22 maj 2018

Lansering av nya Vattenmagasinet

Svenskt Vatten Vattenmagasinet nr 1

Under våren har vi jobbat med att ta fram ett nytt tidningskoncept för Svenskt Vatten. Svenskt Vattens traditionella tidning ersätts nu av nya Vattenmagasinet, som kommer att ha en vår- respektive höstutgåva. Magasinet med sitt omfång på 80 sidor kommer att ha en betydligt längre livslängd och en högre ambition vad gäller innehåll. Inriktningen är en fördjupning inom teknik- och kompetensutveckling för VA-branschen.

Med bubbel och mingel lanserar vi idag första numret av nya Vattenmagasinet!

Att förmedla kunskap, få berätta branschens historier, och att samtidigt stimulera och inspirera unga är en utmaning. Jag är så stolt över att få jobba med så talangfulla formgivare, stort tack till hela produktionsteamet! <3

Elisabeth Havn, Projektledare för Vattenmagasinet

Psst..! Är ni nyfiken på vad som kan göras för era kunder, medlemmar? Kontakta oss så bokar vi in en tid och går igenom just ert behov.