Genom att använda vår sajt godkänner du att vi sparar cookies.

Läs mer.

1 november 2017

Broschyr med altarskåp till SJ

SJ höghastighetsbanor i Sverige

I mitten av december fick vi i uppdrag av SJ att ta fram en broschyr i syfte att skapa opinion så att investeringar kan göras på nya Höghastighetsbanor i Sverige. Målet var att presentera broschyren med infografik så att mottagaren lättbegripligt blir informerad kring den komplicerad frågan höghastighetståg i Sverige.

Resultatet blev en broschyr på 16 sidor, med ett ”altarskåp” i mittuppslaget. Till broschyren producerades även en QR-kod ”sticka” där ett urval av alla de filmer som finns i SJs digitala Youtube kanal om Höghastighetsbanor i Sverige presenterades.

Psst..! Är ni nyfikna på trycksaksproduktion? Kontakta oss så bokar vi in en tid och går igenom just ert behov.